Zoom Meetings Pro Plan Bundle, 1-godišnja pretplata - pristup diskontiranim stopama

prod-zoom-logo_Re-cut_Re-sized.png
SKU: G-50708
Administracijska naknada: €58.00
SolutionDonor PartnerMediaPlatformOpis: 

Vaša organizacija će imati najviše koristi od ove ponude ako vam trebaju najmanje dva hosta ili ako želite koristiti dodatke. Pogledajte odeljak Detalji i troškovi usluge za više informacija.

Zoom Meetings Pro Plan u jednoj platformi objedinjuje video i audio konferencije, jednostavne online sastanke i grupno slanje poruka. Zoom sastanci se mogu voditi na mobilnim uređajima, na kućnim računarima ili u hardverski opremljenim konferencijskim dvoranama. Sastanak može imati jednog poslužitelja [Host] i do maksimalno 100 sudionika. Svi sudionici mogu biti na video-ekranu. Dodaci, koji su opcionalni omogućavaju veće sastanke, prošireni zvuk, softverski priključak za sobu i webinarske alate. Dodaci se mogu dodati u bilo kojem trenutku tokom godine u kojoj imate godišnju pretplatu.

U okviru ove ponude, maksimalno 9 poslužitelja može dobiti popust od 50% na jednogodišnju pretplatu, s tim da to moraju biti novi pretplatnici. Nakon što se prijavite za ovu ponudu i platite TechSoup-ovu administrativnu naknadu, morate također platiti Zoom-u 74,95 američkih dolara po poslužitelju za diskontiranu pretplatu. Da biste zadržali popust od 50 posto, svake godine morate plaćati TechSoup-ovu administrativnu naknadu. Popust na dodatke je također 50% na ukupnu cijenu. Vidi Za više informacija pogledajte Details and Service Costs [Pojedinosti i cijene usluga].

Ako trebate više od 9 poslužitelja, zatražite ovaj srodni proizvod..

Prednosti za organizacije

Zoom Meetings možete koristiti

 • Da povežete lokalne i udaljene članove tima
 • Da se sastanete sa kolegama, partnerima, donatorima, volonterima i članovima
 • Da obučite zaposlenike ili populacije kojima ste na usluzi

Glavne karakteristike

 • Visokokvalitetni video i audio: Možete prikazati video do maksimalno 720p.
 • Screen sharing: Svaki sudionik može dijeliti ekran s grupom. Poslužitelj može dozvoliti da više sudionika dijeli svoje ekrane istovremeno. Možete obilježiti dijeljene ekrane.
 • Recording: Možete snimati sastanke u MP4 formatu [video], M4A [audio] ili u tekstualnom formatu. Možete ih pohraniti lokalno ili u oblaku, s tim da se za preko 1GB plaća dodatno.
 • Mobile features: Na mobilnim uređajima možete zakazivati, pokretati, pridruživati se i dijeliti ekrane.
 • Scheduling from Outlook and Chrome: S besplatnim dodacima možete zakazivati sastanke direktno sa kalendara Outlook-a ili Google kalendara.
 • Opcionalni dodaci:
  • Zoom Video Webinars: Do 50 sudionika sa glasanjem, praktične vježbe i još mnogo toga
  • Zoom Rooms: Softver za vođenje i upravljanje Zoom sastancima u konferencijskim dvoranama koje su opremljene standardnim hardverom
  • Zoom H.323/SIP Connector: Softver za vođenje Zoom sastanaka u konferencijskim dvoranama opremljenim hardverom koji zadovoljava standarde H.323 ili SIP standarde
  • Veliki sastanci: proširenje do 500 sudionika

Više o ovome možete pronaći na internetskoj stranici Zoom-a.

Podrška

Zoom korisnička podrška uključuje besplatnu pomoć u vezi s elektronskom poštom ili razgovorima 24 sata sedmično, 365 dana u godini, obuke za zahtjev ili uživo, i detaljnu bazu znanja.

Detalji i troškovi usluge

Zahtjevi sistema

Pogledajte zahtjeve sistema za Zoom sastanke:

Datum početka

Vaša jednogodišnja pretplata počinje teći na dan odobrenja zahtjeva za proizvod, a ne na datum postavljanja računa.

Preporučujemo da uspostavite svoju Zoom pretplatu čim se Vaš zahtjev odobri.

Diskonirane cijene

Ova ponuda omogućava popust of 50% na jednogodišnju pretplatu na trenutne cijene Zoom-a. Možete kupiti pretplate za maksimalno 9 poslužitelja. Nakon što se prijavite za ovu ponudu i platite TechSoup-ovu administrativnu naknadu, morate također platiti Zoom-u 74,95 američkih dolara po poslužitelju za diskontiranu pretplatu.

Diskontirana pretplata omogućuje svakom licenciranom poslužitelju da održava neograničen broj online sastanaka u trajanju od jedne godine. Na svakom sastanku možet biti maksimalno 100 sudionika.

Diskontirane cijene za dodatne usluge

Ova ponuda omogućuje popust od 50% na trenutne cijene dodataka Zoom-a. Dodatne usluge možete dodati u bilo koje vrijeme u toku godine za koju imate pretplatu. Za djelomične godine, godišnja cijena će biti proporcionalno podijeljena. Zoom-u ćete platiti sljedeće iznose.

 • Zoom Video Webinari [godišnje]:
  • 100 sudionika: $200 po poslužitelju
  • 500 sudionika: $700 po poslužitelju
  • 1,000 sudionika: $1,700 po poslužitelju
  • 3,000 sudionika: $4,950 po poslužitelju
  • 5.000 sudionika: $12,450 po poslužitelju
  • 10.000 sudionika: $32,450 po poslužitelju
 • Zoom sobe [godišnje]: $249.50 po sobi
 • Zoom H.323/SIP Connector [godišnje]: $249.50 po priključku
 • Veliki sastanci [godišnje]:
  • 500 sudionika: $300 po poslužitelju
Potreban je jednogodišnji, unaprijed plaćeni ugovor o uslugama Morate se složiti da unaprijed platite Zoom-u za jednogodišnji ugovor o uslugama, koji se ne može refundirati. Vidi Uvjeti za usluge Zoom-a.
Nastavak usluge nakon godinu dana

Ovaj proizvod morate zatražiti svake godine i platiti administativnu naknadu kako biste ponovo potvrdili svoju podobnost za popust od 50 posto. Ako iznova ne potvrdite svoju podobnost, Vaša pretplata će isteći i više nećete biti podobni, a Zoom će Vašu pretplatu konvertovati u punu maloprodajnu cijenu.

Zoom će Vam poslati e-mail prije nego što Vam istekne pretplata. Kada primite ovaj e-mail, trebate zatražiti ovaj proizovod iznova kroz TechSoup-ovu kako biste ponovo potvrdili svoju podobnost. Nakon toga, slijedite uputstva u e-mailu koji ste primili od Zoom-a kako biste obnovili svoju pretplatu.

Postojeći pretplatnici ne ispunjavaju uvjete Ovu ponudu možete zatražiti samo ako ukoliko niste postojeći pretplatnik Zoom-a.
Pregledavanje Zoom sastanaka Zoom besplatno nudi potpuno opremljen osnovni program sa neograničenim brojem sastanaka. Sastanci u okviru osnovnog programa ograničeni su na 40 minuta, a mogu imati tri ili više učesnika.
Potreba kreditna kartica Za plaćanje diskonitranih usluga, Zoom zahtijeva broj kreditne kartice.