Box Starter Edition, 10 User Licenses

NEW LOGO for Box_ 25PERCENT.png
SKU: G-49323
Administracijska naknada: €72.86
SolutionDonor PartnerLanguageMediaPlatform
Opis: 

Box Starter Edition pruža online usluge dijeljenja fajlova, upravljanja sadržajem, kao i kolaboracijske usluge za male timove koju broje do 10 članova.

Ova donacija pruža 10 doživotnih korisničkih licenci za Box Starter Edition. Licence ne ističu niti ih je potrebno obnavljati. Pogledajte Subscription Details tab za više informacija o ovoj pretplati.

Benefiti za organizacije

Možete koristiti Box da

  • Ubrzate kolaboraciju tako što ćete odobriti korisnicima da pristupaju, dijele i pregledaju hitne poslove i projekte u relanom vremenu sa bilo kojeg uređaja, umjesto tradicionalnih aplikacija i internih servera
  • Upravljate programima i projektima na mnogo efikasniji način tako što ćete sve potrebne fajlove držati na jednoj platformi koja Vam dozvoljava kolaboraciju i dijeljenje fajlova sa internim ili eksternim partnerima, odnosno saradnicima
  • Pojednostavite razvoj finansiranja i partnerstava ukoliko radite u fondaciji, tako što ćete kreirati proces podnošenja i odobravanja grantova sa Boxom
  • Upravljajte geografski raspoređenim osobljem i korisnicima stvaranjem struktura mapa sa sadržajem specifičnim za regionalne kancelarije

Naučite kakodruge neprofitne organizacije koriste Box.

Glavne mogućnosti

  • Dijeljenje fajlova: Dijelite i pristupite Vašim fajlovima bilo gdje, sa bilo kojeg uređaja bez VPN-a. Kao dodatak Box web aplikaciji kojoj možete pristupiti sa bilo koje platforme, Box nudi mobilne aplikacije za iOS, Android, Windows i BlackBerry.
  • Desktop sinhronizacija: Svi Vaši fajlovi mogu biti sigurnim putem automatski sinhronizovani sa Vašeg desktopa na Vaše Box foldere sa Box aplikacijama za Windows i Mac.
  • Kolaboracija: Box podržava document version history (prethodne verzije dokumenta), izmjene u realnom vremenu, email obavještenja, komentare i zadatke.
  • Sigurnost: Možete postaviti dozvole i privilegije za sve tipove korisnika kako biste uveli restrikcije pristupa određenim fajlovima. Podaci koji su pohranjeni na Box su zaštićeni SSL, 256-bit AES enkripcijom i ispunjavaju i EU i Swiss Safe Harbor sertifikaciju.
  • Integracija softvera: Box integriše sa više od 1,500 aplikacija.

Saznajte više na Box.com.

Podrška

Box pruža telefonsku i online podršku. Box također nudi besplatnu podršku za kreiranje i optimizaciju Box naloga kroz Box.org Virtuelni volonteri.

Birajte pažljivo!

Administrativna naknada za ovaj proizvod neće biti refundirana i proizvod se ne može mijenjati.

Preuzimanje proizvoda

Kada TechSoup odobri Vaš zahtjev, proslijedićemo email na adresu Vaše organizacije sa instrukcijama kako preuzeti i aktivirati proizvod koji ste poručili.

System Requirements Web pretraživač i pristup internetu
Ograničenja za pohranu podataka 100 GB ukupnog prostora za pohranu datoteka; 2 GB maksimalna dozvoljena veličina jedne datoteke.
Doživotne licence Ova donacija pruža 10 doživotnih korisničkih licenci za Box Starter Edition. Licence ne ističu niti ih je potrebno obnavljati.
Postojeći pretplatnici nisu podnobni Možete podnijeti zahtjev za ovu donaciju samo u slučaju da ne posjedujete pretplatu na Box.
Testiranje Boxa Možete probati Box tako što ćete se prijaviti za besplatnu verziju Box Personal Edition naloga. Ukoliko želite iskoristi ovu ponudu, potrebno je da kreirate novi Box Starter nalog koristeći drugačiju mejl adresu od one koju ste koristili za kreiranje Personal account naloga.