Box Starter Edition, 10 User Licenses

NEW LOGO for Box_ 25PERCENT.png
SKU: G-49323
Administracijska naknada: €84.00
SolutionLanguageMediaPlatform
Opis: 

„Box Starter Edition“ е онлајн споделување на датотеки, управување со содржини и услуги за соработка за мали тимови до 10 луѓе.

Оваа донација обезбедува 10 постојани кориснички лиценци за „ Box Starter Edition“. Лиценците не истекуваат и не треба да се обноват. Види Детали за претплата За повеќе информации за

Придобивки за организацијата

Вие може да го користите Box за

  • Забрзување на соработката со тоа што ќе им овозможите на корисниците да пристапуваат, споделуваат и прегледуваат временски осетлива работа во облакот во реално време од кој било уред, наместо преку традиционални апликации за трансфер на фајлови и внатрешни сервери
  • Управување со програмите поефикасно со консолидирање на сите фајлови во единствена платформа која овозможува соработка и споделување на датотеки со внатрешни и надворешни стејкхолдери
  • Рационализирање на развојот на фондови и партнерства ако работите во фондација преку креирање за поднесување на грант и одобрување со Box
  • Управување со географски распоредениот кадар и корисниците со создавање на структури на фолдери со специфични содржини за регионалните канцеларии

Read Успешни стории за Box.org , Посетете Заедница на Box за непрофитни организации за да согледате како другите непрофитни организации го користат Box, и да видите Box матрица на случаи на користење од непрофитни организации (PDF).

Главни функции

  • Споделување фајлови: Споделете и пристапете до вашите фајлови од секаде од секој уред без VPN. Дополнително на веб-апликацијата на Box , достапна преку платформата, Box нуди и мобилни апликации за iOS, Android, Windows, и BlackBerry.
  • Синхронизација на Десктоп: Сите ваши фајлови може безбедно и автоматски да се синхронизираат од вашиот десктоп и вашите он лајн Box фолдери и Box апликации за Windows и Mac.
  • Соработка: Box ја поддржува историјата на верзијата на документот, ажурира во реално време, дава известувања на и-мејл, коментари и задачи.
  • Безбедност: Вие можете да ги конфигурирате дозволите и привилегиите за сите видови на корисници за да го ограничите нивниот пристап. Податоците зачувани на Box се заштитени со SSL, 256-bit AES енкрипција и ги исполнуваат сертификатите за ЕУ и Швајцарскиот Harbor за безбедност .
  • Интеграција на софтвер: Користете ги Box апликациите за пристап до содржината на Box преку други апликации како Microsoft Office и Office 365. Box за Office и Google Docs ви помага да ги отворате, уредувате и споделувате Box датотеките директно од тие апликации Види достапни Box апликации.

Вие може да дознаете повеќе за Box.com.

Поддршка

Box обезбедува поддршка преку телефон и он-лајн поддршка. Може да ги отворите билетите за поддршка на Заедница на Box страница.

Изберете внимателно

Административната такса за овој производ не се враќа, а производот не може да се разменува.

Добивање на овој производ

Кога TechSoup ќе го одобри вашето барање за донација, ние ќе ви испратиме порака на и-мејл адресата на вашата организација со инструкции за добивање и активирање на овој производ.

Системски побарувања Веб-пребарувач и интернет врска
Ограничувања за складирање 100 GB вкупно место за складирање; 2 GB максимална големина на фајлот.
Постојани лиценци Со оваа донација се обезбедуваат 10 постојани лиценци. Тие не истекуваат и не треба да се обноват
Постоечките претплатници не се квалификувани Вие можете да ја побарате оваа донација само ако претходно немате платена претплата од Box.
Прегледување на Box Можете да го пробате Box со пријавувањето за бесплатна сметка за персонално издание на Box. Ако ја побарате оваа понуда, ќе мора да креирате сметка за стартување на Box со друга адреса за е-пошта од онаа што ја користевте за креирање на вашата лична сметка.